DIRECTOR
DIRECTORDaniela Epure
Povestea mea alături de cei mici în ,,Dumbrava Minuanată” nu începe de azi ci are în spate o istorie care durează de 27 ani, timp în care m-am dedicat zi de zi copiilor. Încă de la început am pus în această relație conștiinciozitate și perseverență, dar și energie și autodisciplină.

Mi-au trecut prin mână generații de copii, alături de care m-am jucat, am cântat, am desenat, pe care i-am învățat și de la care am învățat. Am căutat mereu să vin cu strategii pedagogice noi și inovatoare pentru a-i atrage și a-i ajuta să își descopere potențialul nativ, să se dezvolte. Am iubit și respectat todeauna copilul care mi-a fost încredințat cu temere în primele zile de grădiniță. Am încercat să-l ascult și să-i dezvolt capacități și competențe care să-l ajute pe tot parcursul vieții încercând să-l fac să-și amintească cu drag de cea care a fost DOAMNA EDUCATOARE.

De-a lungul timpului mi-am construit un program propriu de educare, axat în principal pe adaptabilitatea rapidă la schimbări, pe cooperare, receptivitate și multă imaginație pentru a capta toată atenția și energia celor cărora mă dedic.

De 9 ani am trecut în echipa managerială, ca director de unitate, poziție din care am continuat să lucrez pentru copii. Obiectivul meu a fost întotdeauna să le creez un mediu plăcut și sănătos, unde să învete, să se dezvolte și să se joace constructiv, plini de creativitate si imaginație, de unde să plece pregătiți în următoarea lor aventură: ȘCOALA.

Posibilitatea de a lucra la DUMBRAVA MINUNATĂ a reprezentat dezvoltarea tuturor atributelor care m-au caracterizat drept dascăl. Blândețea, înțelegerea, răbdarea și dragostea cu care îmi exercit meseria sunt calități, pe care îmi doresc să le transmit echipei pe care o coordonez, și fără de care un dascăl nu ar putea duce la bun sfârșit misiunea pentru care există.

Dacă m-ați  întreba ce reprezintă DUMBRAVA MINUNATĂ  v-aș răspunde: un loc în care copilăria prinde viață indiferent de vârstă,  un loc în care vă doriti să redeveniți măcar pentru o clipă copii și să retrăiți anii cei mai frumoși, un loc în care educația se îmbină armonios cu gingășia zâmbetului de copil!

Deviza care m-a călăuzit permanent în viață a fost: ,,Doar căutând perfecțiunea vei găsi succesul!”

CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE

Nr.crt. Nume și Prenume Funcția Sarcini
1. DANIELA EPURE – Director,  Președintele Consiliului de administrație
 

– Organizează și coordonează întrega activitate din gradiniță;

– Răspunde de activitatea întregului personal angajat în unitate;

– Reprezintă unitatea în relațiile cu  familiile preșcolarilor și cu comunitatea locală;

– Coordonează activitatea financiară a grădiniței;

– Gestionează, păstrează și îmbunătățește baza materială a grădiniței.

2. PEICAN ROXANA -Profesor învatamant prescolar, membru CA
– Coordoneaza activitatea scolara si extrascolara din unitate;

-Monitorizează acivitatile din cadrul parteneriatelor cu familiile copiilor

-Monitorizează activitatea din cadrul comisiei SU/SSM

3. MATEI CRISTINA -Profesor invatamant prescolar,

-membru CA

Coordoneaza activitatea administrativa ( verfica modul de efectuare a serviciului pe unitate, face propuneri pentru îmbunătățirea meniului, verifică condica de prezență, erifică modalitatea de efectuare a inventarieii)
4. MĂRGĂRIT ANCA -Presedintele Asociatiei „Dumbrava Copiilor”

-membru CA

– Coordoneaza activitatea din cadrul Asociatiei de parinti, răspunde de legatura familie –  gradiniță, face propuneri pentru dotarea bazei materiale a grădiniței
5. IONESCU MARIUS -reprezentantul parintilor- GPN nr.5

-membru CA

-raspunde de legatura familie –  grădinița, din cadrul structurii
6. SIMION ANA MARIA -reprezentantul Primarului
-membru CA
-raspunde de buna colaborare a grădiniței cu Primaria Pitești
7. DUȚULESCU GHEORGHE -reprezentantul CL
-membru CA
-raspunde de buna colaborare a grădiniței cu Consiliul Local Pitești